Foran Pro Am Racing – 1L

15 500 Ft

PRO AM RACING
A Pro-Am Racing egy 100 %-ban elő-emésztett készítmény, mely az esszenciális aminosavakat, a Branch chain aminosavakat (BCAA) és más aminosavakat a leghatékonyabb di- és tripeptid formában tartalmazza.


Leírás

A BCAA típusú aminosavak munkavégzés során rendkívül fontos energia forrásként szerepelnek és különösen fontosak akkor, ha a szervezet szénhidrát tartalékai kimerülnek. A glutaminsav,glycin és a cisztein alkotják azt a minden élő sejtben előforduló tripeptidet, (GSH) mely nagy jelentőségű a szervezet immun és stressz válaszadó képességében.Mindegyik peptid 2-3 aminosavból áll, ezért a gyors felszívódás szempontjából méretűk ideális. A Pro-Am Racing ezért hatását azonnal kifejti, nem kell várni a normál emésztési folyamat eredményére.Ezek a peptidek táplálják az immunrendszert és fokozzák az izmok energiával történő feltöltését sejt szinten. Támogatják és segítik a szervezetet, ennek eredményeként nemcsak az általános egészségi állapot javul, hanem gyorsabb lesz az edzések és versenyek közötti regeneráció és nő a teljesítmény is.Pro-Am Racing segíti ezen kívül sérülések, sebészeti beavatkozások, vagy emésztőszervi rendellenességeket követően az alacsony energiaszintű takarmányokon tartott lovak felépülése során az izomszövet természetes megújulását és gyógyulását.

Összetétel
Hidrolizált növényi protein, mely az alábbi aminosavakat tartalmazza tripeptid és dipeptid formában.Glutaminsav,( )arginin,aspartámsav, ( )leucin,glycin, ( ) fenilalanin, ( )valin,prolin, ( ) lizin, ( )izoleucin, tirozin, ( ) triptofán, serin,alanin, ( )threonin, ( ) histidin, ( ) methionin, cisztein,Az esszenciális aminosavakat ( ) jelöltük.

Etetési útmutató
Egy felnőtt edzésben levő ló esetében javallható egy 10 napos Pro-Am Racing kezelés. A kezelést a verseny előtt 5 nappal szükséges elkezdeni és azt követően 5 napig érdemes folytatni 100 ml napi adag etetése esetén 1 liter 10 napra elegendő. Amennyiben egy lónak kondicionálásra van szükség, akkor az ajánlott adag 100-150 ml naponta kétszer 10 napon keresztül, majd 100 ml fenntartás céljából. Tiltott elemeket, vagy doppingnak minősülő alkotórészeket nem tartalmaz.

Kiszerelés

1 és 5 literes csomagolásban, műanyag kannába zárva kerül forgalomba.

További információk

Tömeg 1 kg