FitoCavallo RELANOS-D – 1200g

7 500 Ft

Versenylovak teljesítményének két kritikus pontja a koncentrálóképesség és az izmok ereje. Az izomláz, mely egyfajta izomgyulladás, ha nincs kellőképpen kilazítva, letapadásokhoz, kötöttséghez vezet, ami megnöveli a sérülések esélyét, csökkenti a teljesítményt. Az izmok anyagcseréjét és vérellátottságát javítva a rozmaring hozzájárul a szabadabb mozgáshoz. A máriatövis májvédő hatására javul az izmok energiaellátása. A golgotavirág doppingmentes nyugtató, mely a teljesítményt a túlreagálások enyhítésével javítja. A doppingmentes RELANOS-D recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalmaz.


Leírás

A népi gyógyászatban használt növényeket évezredek óta alkalmazzák az alábbi tünetek enyhítésében: hiperaktivitás, csökkent koncentrálóképesség, pangó vérkeringés, kötött izomzat, izomletapadások, megerőltető munkát követő izomgyulladás, izomláz, izmok savasodása.

Összetétel: áfonyabogyó, bazsalikom, borsmentalevél, cickafarkfű, citromfű, csalánlevél, galagonya virágos hajtás, golgotavirág, gyermekláncfűgyökér, hibiszkuszvirág, kamilla virág, kankalinvirág, komlóvirág, lepkeszegmag, máriatövis mag, mezei zsurló, orbáncfű, hársvirág, porcsinfű, rozmaringlevél, rózsabimbó, vadgesztenye, vidraeleckefű.

Töltő tömeg: 1200g, 30 napra elegendő mennyiség.    

Adagolás (napi adag): 2 x 20g lovaknak, 2 x 15g póniknak és 2 év alatti csikóknak. Jelöléssel ellátott adagolópoharat tartalmaz a csomag. A címkén fel van tüntetve az adagolás.  

Javasolt etetési időtartam: minimum 1 hónap, maximum: igény szerint.

Hatósági besorolás: Takarmány-alapanyag lovaknak, az alaptakarmány kiegészítésére. Az összetevők szerepelnek az Európai Bizottság Közösségi Takarmány-alapanyag Kódexében. A jelenlegi EU-s szabályozásnak megfelelően címkéje nem tartalmaz terápiás hatásra utaló állítást.

Szavatosság: címkén szereplő adat szerint. A gyártástól számított 1 évig felhasználható. 

Ellenjavallat: Nincs adat. Javasolt az állatorvost tájékoztatni, hogy gyógynövényeket fogyaszt a ló.    

Használati és tárolási útmutató: Használat előtt kérjük felrázni! A napi adag két részletre elosztva, nedves abrakba keverve etethető. Sötét, hűvös helyen, lezárva tárolandó. Gyermekek és állatok ne férjenek hozzá! Jogi szabályozásnak megfelelően felbontás után nem tudjuk visszavenni a terméket.  

Marton Zsófia receptje

További információk

Tömeg 2 kg